Nieuw in Billtobox – Juni 2022

Heel regelmatig brengt Billtobox nieuwigheden aan zijn platform. De meest recente vind je hier.

In juni werden enkele updates gevoerd die het voor jou als gebruiker bijzonder gemakkelijk maken:

Importeer of exporteer je productcatalogus

Doordat je binnen Billtobox toegang hebt tot je productcatalogus, verloopt het aanmaken van uitgaande facturen binnen het platform nog sneller. We hebben nieuwe mogelijkheden toegevoegd zodat je je productcatalogus efficiënter kan aanmaken. Je kan de import template downloaden (een spreadsheet die je kan invullen met je producten om vervolgens inhet platform te importeren), je bestaande producten exporteren, producten in bulk verwijderen, en je kan naar gemakkelijk naar specifieke producten zoeken dankzij de filters.

→ Meer informatie

Nieuw in de Console

Wijzig het boekhoudpakket dat wordt gebruikt voor een bestaande cliënt: Nieuw in de Console – Juni 2022 – Billtobox België

Gepubliceerd op

Door auteur(s)

ITAA

Categorieën

Tags

Sharing

Gerelateerde artikelen

|

Ondernemingen die overheidsopdrachten binnenhalen zijn sinds 1 mei 2023 verplicht om elektronische facturen in peppolformaat te sturen. Dat gebeurt voorlopig voor bedragen hoger dan 30.000 euro (excl. btw). Vanaf 1...
Op 8 december 2022 heeft de Europese Commissie een pakket btw-maatregelen voorgesteld met het oog op een digitaal tijdperk. De dag ervoor mocht een hoge functionaris van de Europese Commissie...
Embuild heeft als missie de bouwsector te ondersteunen in de digitalisering. Daarom is de bouwfederatie een partnership aangegaan met Billtobox. Vanaf nu kunnen 16.000 bouwbedrijven hun facturatiestroom digitaliseren. Dankzij dit...
Heel regelmatig brengt Billtobox nieuwigheden aan zijn platform. De meest recente vind je hier. In september werden enkele updates gevoerd die het voor jou als gebruiker bijzonder gemakkelijk maken: Nieuw in...
Ontdek hier de belangrijkste nieuwigheden. Nieuw in Billtobox Krijg vanaf nu een beter overzicht van alle documenten die je hebt ontvangen in je Billtobox-account. Bekijk de afschriften van je bankrekeningen...
Vier jaar geleden lanceerden Unifiedpost en ITAA een ambitieus project: een e-invoicingplatform, genaamd Billtobox, ter beschikking stellen van alle Belgische ondernemers en hun accountants of belastingadviseurs. Met dit partnership zou...