Nieuwe ontwikkelingen in Billtobox, dankzij de gedeelde ervaringen van ITAA-leden

Vier jaar geleden lanceerden Unifiedpost en ITAA een ambitieus project: een e-invoicingplatform, genaamd Billtobox, ter beschikking stellen van alle Belgische ondernemers en hun accountants of belastingadviseurs.

Met dit partnership zou het platform steeds beantwoorden aan de behoeften van de ITAA-leden en hun cliënten. De feedback van de gebruikers wordt dan ook zeer ernstig genomen. Een werkgroep bestaande uit ITAA-leden en een team van Unifiedpost buigt zich regelmatig over de prioritaire ontwikkelingen van de tool.

Op 22 december werd de interface van Billtobox volledig geüpdatet. Die update is een concrete vertaling van de samenwerking tussen het ITAA en Unifiedpost. Een gedetailleerd overzicht van deze updates vindt u hier: https://help.billtobox.com/hc/nl-be/articles/4412542532626.

Concreet betekent het dat de “Billtobox-console”, de nieuwe interface voor accountants en belastingadviseurs, voortaan beschikbaar is. Ter herinnering: Billtobox is gratis voor alle ITAA-leden en aan hun cliënten wordt aangeboden aan de laagste marktprijs.

Op langere termijn biedt dit partnership tussen het ITAA en een Belgische fintech-ontwikkelaar extra garanties dat de gegevens van de ondernemingen door accountants behandeld worden overeenkomstig de beroepswaarden en -ethiek van de accountants en de belastingadviseurs.

Gepubliceerd op

Door auteur(s)

Alexis de Biolley

Categorieën

Tags

Sharing

Gerelateerde artikelen

|

Ondernemingen die overheidsopdrachten binnenhalen zijn sinds 1 mei 2023 verplicht om elektronische facturen in peppolformaat te sturen. Dat gebeurt voorlopig voor bedragen hoger dan 30.000 euro (excl. btw). Vanaf 1...
Op 8 december 2022 heeft de Europese Commissie een pakket btw-maatregelen voorgesteld met het oog op een digitaal tijdperk. De dag ervoor mocht een hoge functionaris van de Europese Commissie...
Embuild heeft als missie de bouwsector te ondersteunen in de digitalisering. Daarom is de bouwfederatie een partnership aangegaan met Billtobox. Vanaf nu kunnen 16.000 bouwbedrijven hun facturatiestroom digitaliseren. Dankzij dit...
Heel regelmatig brengt Billtobox nieuwigheden aan zijn platform. De meest recente vind je hier. In september werden enkele updates gevoerd die het voor jou als gebruiker bijzonder gemakkelijk maken: Nieuw in...
Ontdek hier de belangrijkste nieuwigheden. Nieuw in Billtobox Krijg vanaf nu een beter overzicht van alle documenten die je hebt ontvangen in je Billtobox-account. Bekijk de afschriften van je bankrekeningen...
Heel regelmatig brengt Billtobox nieuwigheden aan zijn platform. De meest recente vind je hier. In juni werden enkele updates gevoerd die het voor jou als gebruiker bijzonder gemakkelijk maken: Importeer...