Patrick Van Impe is nieuwe voorzitter van het IBR

Op 29 april 2022 werd Patrick Van Impe verkozen tot nieuwe voorzitter van het IBR. Hij volgt Tom Meuleman op, wiens mandaat ten einde is gelopen. Eric Van Hoof wordt de nieuwe ondervoorzitter.

Het IBR wil een betrouwbare en gerespecteerde partner zijn, de aantrekkelijkheid van het beroep promoten, ten dienste staan van zijn leden en natuurlijk toezien op de integratie en haalbaarheid van de wetgeving.

Wij willen Tom Meuleman en Fernand Maillard hartelijk danken voor de fijne samenwerking tijdens hun mandaat als respectievelijk voorzitter en ondervoorzitter van het IBR en wensen Patrick en Eric heel veel succes in hun nieuwe functie. Wij kijken uit naar een bestendiging van de nauwe en fijne samenwerking met het IBR.

Gerelateerde artikelen

|

Ondernemingen die in het vierde kwartaal van 2021 zwaar door de crisis zijn getroffen, kunnen in aanmerking komen voor de vergoeding 25. De 25a betreft ondernemingen die tussen 1/10/21 en...
Op 18 januari hebben het ITAA en het IBR samen een debat georganiseerd rond de relance van de economie na Covid-19 en de rol die de economische beroepen daarin kunnen...
Op dinsdag 18 januari hebben het ITAA en het IBR samen een online nieuwjaarsdebat georganiseerd. Dit debat kadert binnen de traditionele nieuwjaarsreceptie die beide Instituten jaarlijks op poten zetten. Surfend...
Op 15 december 2021 vond de algemene vergadering van Accountancy Europe plaats. De deelnemende leden werd gevraagd een opvolger aan te duiden voor Christine Cloquet, actief ITAA-lid, wier mandaat ten...