Steeds meer ondernemers kiezen voor eStox als aandelenregister

In november hebben 1.500 nieuwe ondernemingen voor een aandelenregister in eStox gekozen.
Meer dan 1.000 deden dat via hun accountant of belastingadviseur: een stijging van maar liefst 143% t.a.v. november 2020.
Het ITAA is blij vast te stellen dat steeds meer ondernemers kiezen voor de zekerheid dat eStox hen biedt op vlak van het beheer van de aandelen. Dankzij de expertise van notarissen of ITAA-leden kan er geen discussie meer ontstaan over de gegevens in eStox.
Zo dragen deze vrije beroepen hun steentje bij aan good governance in KMO’s.

Gepubliceerd op

Door auteur(s)

Categorieën

Tags

Sharing

Gerelateerde artikelen

|

Heel regelmatig brengt Billtobox nieuwigheden aan zijn platform. De meest recente vind je hier. In september werden enkele updates gevoerd die het voor jou als gebruiker bijzonder gemakkelijk maken: Nieuw in...
Wie de laatste weken in het ITAA-portaal is geweest heeft allicht al onze nieuwe updates gemerkt. Sinds kort kunnen leden hun eigen ITAA-certificaat raadplegen en downloaden, of zien welke updates...
Zoals u zelf weet zitten bedrijfsstructuren vaak complex in elkaar. De wetgeving verplicht informatieplichtigen om via het UBO-register hun uiteindelijke begunstigden in te geven. Hiermee wordt de transparantie van eigendomsstructuren...
Naar aanleiding van uw talrijke verzoeken om opheldering met betrekking tot het UBO-register hebben wij contact opgenomen met de Thesaurie. De Thesaurie heeft haar UBO Register FAQ geüpdatet om rekening...
Vanaf 8 juli zullen de websites van het IAB en het BIBF offline worden gehaald. Daardoor zullen de websites niet meer bereikbaar zijn. De laatste toepassingen die daar tot voor...
Heel regelmatig brengt Billtobox nieuwigheden aan zijn platform. De meest recente vind je hier. In juni werden enkele updates gevoerd die het voor jou als gebruiker bijzonder gemakkelijk maken: Importeer...
De laatste maanden zijn er veel verbeteringen doorgevoerd aan de soorten in eStox. Hieronder vind je de verschillende verrichtingen in eStox rond soorten en wat je waar kan aanpassen. Soorten...
Kan ik van stagemeester veranderen? Welke tools van het ITAA kan ik als stagiair gebruiken? Voor welke vakken kan ik een tussentijdse proef afleggen? Of hoe verloopt het bekwaamheidsexamen nu...
Gezien het grote succes van onze BeExcellent-workshops 2022 hebben wij een aantal extra plaatsen gecreëerd. Deze plaatsen zijn beschikbaar zowel voor deelname ter plaatse als op afstand. Beschikbare workshops in...
Op 22 april 2022 keurde de ministerraad een voorontwerp van wet goed inzake de ontwikkeling van de elektronische uitwisseling van berichten via de e-Box. Binnenkort zullen burgers en ondernemingen op...