Ontdek App4Acc, een digitaal uitstalraam voor software bedoeld voor accountants en belastingadviseurs

Ben je op zoek naar nieuwe software? Blijf je graag op de hoogte van de nieuwste digitale toepassingen voor accountants en belastingadviseurs?

Dan heeft het ITAA daar een passend antwoord op: App4Acc. Je vindt er alle software die momenteel op de markt bestaat en die voor jou nuttig kan zijn. De softwareleveranciers houden de info op het platform zelf actueel. Regelmatig verschijnen er ook promoties.

Wil je alvast een kijkje nemen? Surf dan gauw naar https://app4acc.be. Of klik op de App4Acc-module in je ITAA-portaal.

Ontmoet de leveranciers op ons ITAA-Congres!

Heb je interesse in nieuwe software en wil je er nog meer info over? Via een knop op App4Acc kan je rechtstreeks in contact komen met de leveranciers. Of kom gerust langs op hun stand op het ITAA-Congres. De meeste leveranciers die een tool voorstellen op ons platform, zijn vanzelfsprekend ook aanwezig op het Congres.

Het ITAA-congres gaat door op 10 november in Brussels Expo. Inschrijven kan via www.congres.itaa.be. Wist je trouwens dat je tijdens het congres kan deelnemen aan een van de miniconferenties van deze leveranciers? Dat is meteen ook de ideale gelegenheid om al je vragen te stellen.

Gepubliceerd op

Door auteur(s)

Stephanie Lievin

Categorieën

Tags

Sharing

Gerelateerde artikelen

|

Het ITAA studentencongres zal dit jaar op 7 november plaatsvinden.  De hoogdag voor alle ITAA-leden is op 8 november.  Ons team wil zoveel mogelijk onderwijsinstellingen en dienstverleners uit onze sector...
Niet minder dan 4.200 enthousiaste deelnemers proefden van een onvergetelijk congres. Deze succesvolle tweede editie toont opnieuw aan dat het ITAA-Congres de jaarlijkse place to be is die niemand van...
In een week tijd bemachtigden 500 accountants en belastingadviseurs al een ticketje voor ons congres. Vanzelfsprekend organiseert het ITAA een hele rits eigen conferenties, maar vooral de miniconferenties zorgen voor...
Een combinatie van kennis bijspijkeren en ervaringen delen. Op 10 november staan maar liefst 15 conferenties op het programma van ons 2de ITAA-Congres: hedendaagse thema’s als e-facturatie, duurzaamheidsverslaggeving, artificiële intelligentie,...
E-facturatie, duurzaamheidsverslaggeving, artificiële intelligentie, cyberveiligheid… Maar ook vaste thema’s zoals kantoororganisatie, welzijn op het werk of kwaliteitstoetsing. Met 15 conferenties in beide landstalen en 2 Engelstalige conferenties hebben we voor...
Naast de technologische (r)evolutie binnen de accountancy wereld, worden we vandaag meer dan ooit geconfronteerd met bijkomende wet- en regelgeving. Zowel op nationaal (CBN-adviezen) als op internationaal (IAASB normen) vlak...