2de editie van het ITAA-Congres

Een combinatie van kennis bijspijkeren en ervaringen delen. Op 10 november staan maar liefst 15 conferenties op het programma van ons 2de ITAA-Congres: hedendaagse thema’s als e-facturatie, duurzaamheidsverslaggeving, artificiële intelligentie, cyberveiligheid… Maar ook vaste thema’s zoals kantoororganisatie, welzijn op het werk of kwaliteitstoetsing komen aan bod.

Bovendien kan je voor heel wat miniconferenties terecht bij meer dan 60 exposanten.

Een dag om met confraters te netwerken, nieuwe software te leren kennen of updates te verkrijgen over bestaande softwarepakketten. De mogelijkheid om ervaringen te delen met leveranciers en confraters, om met de raadsleden van het Instituut in gesprek te gaan, of om extra informatie in te winnen over de kwaliteitstoetsing, eStox, BeExcellent… Maar ook om kennis te maken met de personeelsleden van het Instituut.

Kortom, een dag waar alles onder één dak mogelijk is en waar je gratis op uitgenodigd wordt om er als het ware één groot feest van te maken. 10 november is dan ook de Internationale dag van de Accountant & de Belastingadviseur.

Gepubliceerd op

Door auteur(s)

Ivan Meganck

Categorieën

Tags

Sharing

Gerelateerde artikelen

|

Niet minder dan 4.200 enthousiaste deelnemers proefden van een onvergetelijk congres. Deze succesvolle tweede editie toont opnieuw aan dat het ITAA-Congres de jaarlijkse place to be is die niemand van...
In een week tijd bemachtigden 500 accountants en belastingadviseurs al een ticketje voor ons congres. Vanzelfsprekend organiseert het ITAA een hele rits eigen conferenties, maar vooral de miniconferenties zorgen voor...
Ben je op zoek naar nieuwe software? Blijf je graag op de hoogte van de nieuwste digitale toepassingen voor accountants en belastingadviseurs? Dan heeft het ITAA daar een passend antwoord...
E-facturatie, duurzaamheidsverslaggeving, artificiële intelligentie, cyberveiligheid… Maar ook vaste thema’s zoals kantoororganisatie, welzijn op het werk of kwaliteitstoetsing. Met 15 conferenties in beide landstalen en 2 Engelstalige conferenties hebben we voor...