Ledenbijdrage 2022, hou je mailbox in de gaten!

Dit is een algemeen bericht naar aanleiding van feedback van onze leden. Indien je de factuur met de ledenbijdrage normaal hebt ontvangen en eventueel al hebt betaald of de betaling hebt ingepland, dan hoef je natuurlijk geen rekening te houden met dit bericht.

Op 23 april 2022 heeft de algemene vergadering van het ITAA de nieuwe ledenbijdrage 2022 goedgekeurd. Het ITAA is inmiddels gestart met de verzending van zijn facturen via e-mail. Deze facturen werden tussen 28 april en 4 mei verzonden vanuit noreply@billtobox.be.

Enkele leden hebben ons alvast gemeld dat dit bericht in hun spamfilter is terechtgekomen.

Heb je je factuur niet in ontvangen in je inbox?

Mocht de e-mail vanuit noreply@billtobox.be dus niet in jouw gewone inbox zijn gekomen, dan verzoeken we je alsnog te zoeken in de spamfilter. Dat kan op naam van de verzender (noreply@billtobox.be) of op datum van de verzending (tussen 28 april en 4 mei).

Als je het bericht in de spamfilter gevonden hebt, dan kan je de verzender aanmerken als “betrouwbaar”, waarna de e-mail voortaan in je inbox terechtkomt. Heb je geen bericht gevonden, dan beschikt het ITAA allicht over een ander e-mailadres…

Ander e-mailadres?

In het kader van onze digitale communicatiestrategie stuurt het Instituut zijn facturen alleen nog per e-mail, meer bepaald naar het e-mailadres dat gekend is bij het Instituut.

Mocht je de e-mail dus niet ontvangen hebben – noch in je inbox, noch in de spam – dan is de kans groot dat we dat naar een ander e-mailadres hebben gestuurd. Dat adres kan je bijv. vinden in je e-loket (via het ITAA-portaal). Is dat adres niet correct of raak je niet in het ITAA-portaal? Neem dan contact op met onze servicedesk (zie hieronder voor meer info).

Weet je niet welk e-mailadres gekend is bij het Instituut?
Stuur een e-mail naar servicedesk@itaa.be met daarin uw naam, voornaam, rijksregisternummer en ITAA-nummer met “e-mailadres vergeten” in het onderwerp van uw mail. Na controle van uw identiteit zal een medewerker van de servicedesk u per mail bevestigen welk e-mailadres gekend is bij het instituut.
Indien u vaststelt dat dit e-mailadres niet meer correct is, mag u per kerende aangeven welk e-mailadres u verkiest. Houdt er rekening mee dat er momenteel nog geen onderscheid gemaakt wordt tussen het e-mailadres om in te loggen op het ITAA-portaal en hetgeen waarnaar alle communicaties van het instituut verzonden worden.

Gepubliceerd op

Door auteur(s)

Categorieën

Tags

Sharing

Gerelateerde artikelen

|

Het zwaartepunt van het aangifteseizoen 2022 ligt nu achter de rug. Voor velen onder ons was het opnieuw een uitputtende eindspurt. Toch zijn we blij dat we meer dan 15%...
Even lijkt het wel of ons interne telefoniesysteem in “ambtenarenmodus” staat. Wie ons opbelt, raakt wel binnen bij het onthaal, maar daarna wil de interne doorschakeling zijn werk niet doen....
Voor de periode september tot en met december 2022 heeft het ITAA een rijk en gediversifieerd opleidingsaanbod uitgewerkt. Naast de basis- of permanente vorming voor gerechtsdeskundigen of de voorbereidende opleiding...
Vanaf 8 juli zullen de websites van het IAB en het BIBF offline worden gehaald. Daardoor zullen de websites niet meer bereikbaar zijn. De laatste toepassingen die daar tot voor...
De arbeidsmarkt kampt met een historische krapte. VDAB registreerde in 15 jaar tijd nog nooit zoveel vacatures. Dit staat in scherp contrast met het dalend aantal werkzoekenden. In deze verhitte...
Het ITAA vindt het ontzettend belangrijk om zijn leden te leren kennen. Ook willen we intensiever in contact gaan met het onderwijs. Beide wensen kunnen met elkaar worden verenigd.  ...
Samenvatting van de ETAF-conferentie van 14/6/2022 Op 14 juni organiseerde de ETAF een conferentie over de reglementering van het beroep van belastingadviseur als remedie tegen onrechtmatige praktijken op dit domein....
De laatste maanden zijn er veel verbeteringen doorgevoerd aan de soorten in eStox. Hieronder vind je de verschillende verrichtingen in eStox rond soorten en wat je waar kan aanpassen. Soorten...
Het is een jaarlijkse traditie geworden. Zodra de modeldocumenten voor de aangifte in de personenbelasting gepubliceerd zijn in het Belgisch Staatsblad, start het ITAA in samenwerking met een uitgever een...
Kan ik van stagemeester veranderen? Welke tools van het ITAA kan ik als stagiair gebruiken? Voor welke vakken kan ik een tussentijdse proef afleggen? Of hoe verloopt het bekwaamheidsexamen nu...