Faillissement erkende vormingsoperatoren

Enkele leden hebben ons gemeld dat de erkende vormingsoperatoren Coloma Group (gekend onder de naam KennisAteliers) en Legal Learning Company (gekend onder de naam Lexalert/Utopix) in faling zijn gegaan. Een van de gevolgen daarvan is dat bepaalde vormingsuren (nog) niet opgeladen zijn.

Wij hebben met hen contact opgenomen. Daaruit is overeengekomen dat beide organisaties het nodige zouden doen zodat je vormingsuren alsnog worden opgenomen in het verslag permanente vorming.

We vragen je dan ook je verslag permanente vorming regelmatig na te kijken. Als je merkt dat de vormingsuren niet werden opgeladen tegen eind november 2023, dan neem je het best contact op met het ITAA. We werken dan naargelang het geval een oplossing uit .

Heb je nog vragen rond de permanente vorming? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Bekijk ook de norm permanente vorming en onze blog.

Gepubliceerd op

Door auteur(s)

Dominique Willems

Categorieën

Tags

Sharing

Gerelateerde artikelen

|

Het ITAA studentencongres zal dit jaar op 7 november plaatsvinden.  De hoogdag voor alle ITAA-leden is op 8 november.  Ons team wil zoveel mogelijk onderwijsinstellingen en dienstverleners uit onze sector...
In toepassing van de norm permanente vorming moeten alle leden en stagiairs: Permanente vorming en stage: specifieke vormingen voor stagiairs De Stagecommissie neemt jaarlijks een aantal webinars op die voornamelijk...
De uiterlijke indieningsdatum voor je verslag permanente vorming 2022 is 28 februari 2023[1]. De indiening ervan gebeurt via het elektronisch platform permanente vorming dat je kan terugvinden in het ITAA-portaal....
In toepassing van de norm permanente vorming moeten alle leden en stagiairs: (Minstens) 120 uur volgen op een periode van drie jaar en minstens 20 uur per jaar Minstens 84...
Bijna een jaar geleden lanceerde het ITAA een nieuw platform permanente vorming voor de leden, de stagiairs en de vormingsoperatoren. Ondertussen hebben leden en stagiairs ook voor de eerste keer...
De uiterlijke indieningsdatum van 28/02/2022 voor uw jaarverslag permanente vorming 2021 is ondertussen verstreken (zie Norm permanente vorming). Mocht u het nodige nog niet hebben gedaan, ga dan zo snel...