BeExcellent krijgt een make-over!

Zoals aangekondigd met de laatste BeExcellent update eind september, zullen de kleuren van uw BeExcellent-omgeving in de tweede helft van oktober wijzigen.

Om wat meer rust te brengen in uw BeExcellent omgeving en om de link tussen BeExcellent en het ITAA te verduidelijken, werd er geopteerd om in uw BeExcellent-omgeving de kleuren uit het ITAA-pallet toe te passen.

Deze wijziging zal binnenkort automatisch uitgevoerd worden. U hoeft dus niets te doen.

Heeft u nog vragen, aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar beexcellent@itaa.be.

Gepubliceerd op

Door auteur(s)

Categorieën

Tags

Sharing

Gerelateerde artikelen

|

In november vorig jaar stelde het ITAA je via BeExcellent de nieuwe opdrachtbrief ter beschikking. Voortaan bestaat de opdrachtbrief en de bijbehorende algemene voorwaarden ook in het Engels. Een Duitse...
Gezien het grote succes van onze BeExcellent-workshops 2022 hebben wij een aantal extra plaatsen gecreëerd. Deze plaatsen zijn beschikbaar zowel voor deelname ter plaatse als op afstand. Beschikbare workshops in...
Op dinsdag 10 mei heeft het ITAA nieuwe updates doorgevoerd in het BeExcellent-platform. Zoals gebruikelijk ontvingen de beheerders van jouw kantoor daarvan een bericht. Na de verwerking van de updates,...
Straks is het zover, BeExcellent 9.0 wordt op vandaag 1 april gereleaset! In 9.0 heeft BeExcellent een hele nieuwe look-and-feel gekregen. Onder andere de dashboards zijn compleet opnieuw vormgegeven. Daarom...
De artikelen met betrekking tot de kwaliteitstoetsing kregen een grondige update en werden uitgebreid. Deze aangepaste artikelen zijn nu beschikbaar op BeExcellent. Verder werden er twee artikelen toegevoegd rond de...
Beste confrater   Al van in het begin dat het Instituut gestart is met de kwaliteitstoetsing worden de vragenlijsten ter beschikking gesteld van de leden via het BeExcellent-platform. In de...
De lang verwachte opdrachtbrief is nu beschikbaar op BeExcellent. Verder werden er nog een aantal artikelen toegevoegd en/of aangepast.Dit is het volledige overzicht:Voor de opdrachtbrief werden een nieuw model inclusief...