Workshops BeExcellent– (extra) plaatsen beschikbaar!​

Gezien het grote succes van onze BeExcellent-workshops 2022 hebben wij een aantal extra plaatsen gecreëerd. Deze plaatsen zijn beschikbaar zowel voor deelname ter plaatse als op afstand.

Beschikbare workshops in het Nederlands

Data workshop BeExcellentBeschikbare plekken ter plaatseBeschikbare plekken op afstand
8 september (9 tot 12 uur)1316
22 november (9 tot 12 uur)817

Inschrijven kan nog via de toepassing “Opleidingen” in het ITAA-portaal.

Gerelateerde artikelen

|

Op dinsdag 10 mei heeft het ITAA nieuwe updates doorgevoerd in het BeExcellent-platform. Zoals gebruikelijk ontvingen de beheerders van jouw kantoor daarvan een bericht. Na de verwerking van de updates,...
Straks is het zover, BeExcellent 9.0 wordt op vandaag 1 april gereleaset! In 9.0 heeft BeExcellent een hele nieuwe look-and-feel gekregen. Onder andere de dashboards zijn compleet opnieuw vormgegeven. Daarom...
De artikelen met betrekking tot de kwaliteitstoetsing kregen een grondige update en werden uitgebreid. Deze aangepaste artikelen zijn nu beschikbaar op BeExcellent. Verder werden er twee artikelen toegevoegd rond de...
Beste confrater   Al van in het begin dat het Instituut gestart is met de kwaliteitstoetsing worden de vragenlijsten ter beschikking gesteld van de leden via het BeExcellent-platform. In de...
De lang verwachte opdrachtbrief is nu beschikbaar op BeExcellent. Verder werden er nog een aantal artikelen toegevoegd en/of aangepast.Dit is het volledige overzicht:Voor de opdrachtbrief werden een nieuw model inclusief...