Workshops BeExcellent– (extra) plaatsen beschikbaar!​

Gezien het grote succes van onze BeExcellent-workshops 2022 hebben wij een aantal extra plaatsen gecreëerd. Deze plaatsen zijn beschikbaar zowel voor deelname ter plaatse als op afstand.

Beschikbare workshops in het Nederlands

Data workshop BeExcellentBeschikbare plekken ter plaatseBeschikbare plekken op afstand
8 september (9 tot 12 uur)1316
22 november (9 tot 12 uur)817

Inschrijven kan nog via de toepassing “Opleidingen” in het ITAA-portaal.

Gerelateerde artikelen

|

Nog niet open voor inschrijving. Noteer de data, een aparte mededeling met alle details zal volgen Datum Onderwerp Format 18 november 20229.30 tot 12.30 uur Omzetting van vennootschappen Hybride 21...
Zoals aangekondigd met de laatste BeExcellent update eind september, zullen de kleuren van uw BeExcellent-omgeving in de tweede helft van oktober wijzigen. Om wat meer rust te brengen in uw...
In november vorig jaar stelde het ITAA je via BeExcellent de nieuwe opdrachtbrief ter beschikking. Voortaan bestaat de opdrachtbrief en de bijbehorende algemene voorwaarden ook in het Engels. Een Duitse...
Voor de periode september tot en met december 2022 heeft het ITAA een rijk en gediversifieerd opleidingsaanbod uitgewerkt. Naast de basis- of permanente vorming voor gerechtsdeskundigen of de voorbereidende opleiding...
Inschrijving. Attesten. KMO-portefeuille… Zit je soms ook met vragen over de opleidingen die het ITAA organiseert? De meest voorkomende vragen hebben we voor jou gebundeld en gepubliceerd in onze nieuwe...
Op dinsdag 10 mei heeft het ITAA nieuwe updates doorgevoerd in het BeExcellent-platform. Zoals gebruikelijk ontvingen de beheerders van jouw kantoor daarvan een bericht. Na de verwerking van de updates,...
De komende maanden organiseren we een aantal afspraken met onze leden en stagiairs. Voor elk van deze evenementen kunnen jullie je nog steeds inschrijven: Algemene vergadering Op 23 april 2022...
Regelmatig ontvangt het ITAA nog de vraag hoe een lid of stagiair zich kan inschrijven voor een ITAA-opleiding. Niets is gemakkelijker. In welgeteld zes kliks kan je je inschrijven…
Straks is het zover, BeExcellent 9.0 wordt op vandaag 1 april gereleaset! In 9.0 heeft BeExcellent een hele nieuwe look-and-feel gekregen. Onder andere de dashboards zijn compleet opnieuw vormgegeven. Daarom...
De artikelen met betrekking tot de kwaliteitstoetsing kregen een grondige update en werden uitgebreid. Deze aangepaste artikelen zijn nu beschikbaar op BeExcellent. Verder werden er twee artikelen toegevoegd rond de...