Nieuw in eStox:  Kapitaalsverhoging en samenwerkingsovereenkomst

eStox blijft evolueren: Hierbij de belangrijkste recente updates, hieronder vindt u meer details.

  • Kapitaalsverhoging
  • Nieuwe samenwerkingsovereenkomst

De volledige release notes vindt u in bijlage. (1.09 + 1.10)

1.      Kapitaalsverhoging zonder nieuwe aandelen

Op vraag van veel leden werden de mogelijkheden bij kapitaalsverhoging in eStox uitgebreid: het is nu ook mogelijk

  • een kapitaalsverhoging zonder nieuwe aandelen door te voeren
  • een bijdrage in contanten zonder nieuwe aandelen door te voeren

U kunt nu dus in de lijst 2 nieuwe transacties vinden zie screenshots hieronder.

2.      Samenwerkingsovereenkomst

Ook het samenwerkingscontract tussen eStox en notarissen/ITAA-leden werd aangepast: om eStox te blijven gebruiken moeten gebruikers de nieuwe overeenkomst tekenen en opladen. Nieuwe gebruikers krijgen meteen de nieuwe overeenkomst bij het opstarten.

Bestaande gebruikers klikken op de rode balk en kunnen dan op onderstaand scherm de overeenkomst downloaden door op de taal van hun keuze te klikken. Gelieve de overeenkomst nadien getekend opnieuw opladen in eStox en klikken op bevestigen. Zie screenshot hieronder.

Screenshots FR:

Gepubliceerd op

Door auteur(s)

Alexis de Biolley

Categorieën

Tags

Sharing

Gerelateerde artikelen

|

Op 12 september werd een nieuwe release van eStox uitgevoerd. Met deze nieuwe update (v1.26.0) worden een reeks functies toegevoegd, verbeterd of gewijzigd. Zo zal je toegangen tot registers kunnen...
FOD Financiën is zich bewust van de digitale uitdagingen in de accountancysector en streeft naar een dienstverlening op maat van de gebruiker. Daarom startte de overheidsdienst in 2022 in samenwerking...
Het is een jaarlijks weerkerend fenomeen. Verschillende mediagroepen helpen hun lezers, kijkers of luisteraars bij het invullen van hun belastingaangifte. Dit jaar deden de verschillende journalisten van HLN/VTM Nieuws, RTL-TVi...
Dit is een algemeen bericht naar aanleiding van feedback van onze leden. Indien je de factuur met de ledenbijdrage normaal hebt ontvangen en eventueel al hebt betaald of de betaling...
De nieuwe Raad is op 6 juni 2023 voor het eerst na de algemene vergadering van 22 april 2023 samengekomen. Een van de agendapunten was de samenstelling van het uitvoerend...
De nieuwe regeling voor de aangiftes in de personenbelasting (inkomstenjaar 2022) stelt je voor uitdagingen. Niet alleen ophet vlak van werkdruk, maar ook communicatie. Je cliënten moeten helder en snel...
Het ITAA neemt deel aan het Belastingmarathon georganiseerd door HLN.be en VTM NIEUWS. Op zaterdag 3 juni zullen 50 experten, onder wie Nederlandstalige ITAA-leden, 12 uur lang Vlaamse belastingplichtigen helpen...
De gesprekken tussen de IT-ontwikkelaars van de verschillende administraties binnen FOD Financiën en het ITAA verliepen niet altijd even vlot, vaak waren ze zelfs onbestaande. Er ontstond een soort leemte...
Tijdens een btw-controle van een cliënt heeft een ITAA-beroepsbeoefenaar een beroep moeten doen op zijn beroepsgeheim. De belastingcontroleur eiste namelijk een kopie van zijn persoonlijke e-mailverkeer met de cliënt in...
Iets meer dan één week geleden is Tax-on-Web opengesteld. Hoog tijd dus voor een eerste analyse. In die eerste week ontving het ITAA al aardig wat feedback van zijn leden....