De kracht van alternatieve financieringsvormen

Wil je meer te weten komen over alternatieve financieringsvormen? Wil je jouw klanten bijstaan in het samenstellen van de ideale finmix? Of op de hoogte blijven van nieuwe trends in het financieringslandschap?

Dan is deze onbijt-infosessie “De kracht van alternatieve financieringsvormen” op 24 November 2022 beslist iets voor jou! De workshop is volledig gratis, en je loopt buiten met heel wat nieuwe kennis en inzichten om jouw advies naar de klant beter in te zetten!

Deze workshop komt in aanmerking voor 2,5 uur A categorie vorming bij ITAA.

Meer info, programma & Inschrijvingen

Gerelateerde artikelen

|

Op 22 maart 2022 heeft de algemene vergadering van de Federatie Vrije Beroepen (FVB) Tom Bovyn benoemd als nieuwe voorzitter. Tom Bovyn was de voorbije jaren voorzitter van de beroepsbelangenvereniging...