De kracht van alternatieve financieringsvormen

Wil je meer te weten komen over alternatieve financieringsvormen? Wil je jouw klanten bijstaan in het samenstellen van de ideale finmix? Of op de hoogte blijven van nieuwe trends in het financieringslandschap?

Dan is deze onbijt-infosessie “De kracht van alternatieve financieringsvormen” op 24 November 2022 beslist iets voor jou! De workshop is volledig gratis, en je loopt buiten met heel wat nieuwe kennis en inzichten om jouw advies naar de klant beter in te zetten!

Deze workshop komt in aanmerking voor 2,5 uur A categorie vorming bij ITAA.

Meer info, programma & Inschrijvingen

Gepubliceerd op

Door auteur(s)

Stéphane De Bremaeker

Categorieën

Tags

Sharing

Gerelateerde artikelen

|

Als adviseur begeleidt u ongetwijfeld bedrijven met innovatieve concepten of bedrijven die willen groeien en hun innovatieve ideeën willen uitwerken. Met Connect willen wij graag ons steentje bijdragen door innovatie in Vlaanderen te ondersteunen....
Op 22 maart 2022 heeft de algemene vergadering van de Federatie Vrije Beroepen (FVB) Tom Bovyn benoemd als nieuwe voorzitter. Tom Bovyn was de voorbije jaren voorzitter van de beroepsbelangenvereniging...