Praktische info over algemene vergadering ITAA

Zoals meegegeven in de oproepingsbrief van 22 maart gaat onze algemene vergadering van zaterdag 23 april dit jaar hybride door.

U wenst fysisch aanwezig te zijn

Dagverloop

Voor wie zich naar BrusselsExpo verplaatst en van deze gelegenheid gebruik wil maken om confraters, ITAA-raadsleden en -personeelsleden te ontmoeten, kunnen we volgende toelichting overmaken.

    • 08.00 u: openen van de deuren van Foyer van Auditorium2000, wij ontvangen u graag met koffie, thee en ontbijtsnuisterijen.
    • 08.45 u: opening van de zaal waar de zitting zal plaatsvinden (hier zal te uwer informatie het gebruik van stemtoestel en de wijze van vraagstelling tijdens de zitting nogmaals toegelicht worden)
    • 09.00 u: (stipt!) : aanvang van de algemene vergadering
    • 12.00 u: voorzien einde van onze algemene vergadering, aansluitend: netwerkmoment met een hapje en een drankje ter plaatse. Tevens kan u gesprekken aanknopen met uw confraters maar ook met de aanwezige raadsleden van uw Instituut.
    • 14.00 u: einde

Bereikbaarheid
BrusselsExpo is vlot te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van BrusselsExpo

Parking
Parking E wordt voorzien voor u allen, toegang kan u verkrijgen via de Madridlaan of de Esplande. Parkeertarief = 10 euro.

Permanente vorming
Een maximum van 3 uur permanente vorming zal u toegekend worden voor uw effectieve aanwezigheid tussen 9 uur en 12 uur. Hiertoe zal u uw identiteitskaart dienen te tonen aan één van de check-in-balies bij het betreden van de Foyer.

U volgt op afstand

Algemene informatie
Voor wie van thuis of kantoor uit wil volgen betekent dit dat u, net zoals voorgaande jaren, kan inloggen via de link die u zal worden overgemaakt en waar u de nodige informatie 24 u voorafgaandelijk aan de algemene vergadering zal ontvangen. Inloggen kan vanaf 8 uur ’s ochtends om eventueel geluid en beeld te testen. Dit kan uiteraard op iedere informaticadrager, van smartphone, over tablet, laptop tot desktop. Uiteraard zal een stabiele internetverbinding van belang zijn om de streaming vlot te kunnen ontvangen, maar meer ook de grootte van uw scherm om alles duidelijk te kunnen volgen. Start van onze algemene vergadering is voorzien om 9 uur stipt en voorzien einde hiervan vermoedelijk 12.00 u.

Permanente vorming
Een maximum van 3 uur permanente vorming zal toegekend worden voor uw deelname en aanwezigheid. De norm permanente vorming zal hier van toepassing zijn.

U kan niet deelnemen? 

Graag herinneren wij er u aan dat, indien u spijtig genoeg noch fysisch, noch op afstand kan deelnemen aan onze algemene vergadering, u nog tot 19 april as in de mogelijkheid bent om volmacht te verlenen aan een confrater.

Inschrijven: via het ITAA-portaal.

Gepubliceerd op

Door auteur(s)

Ivan Meganck
Bart Van Coile
Frédéric Delrue

Categorieën

Tags

Sharing

Gerelateerde artikelen

|

De komende maanden organiseren we een aantal afspraken met onze leden en stagiairs. Voor elk van deze evenementen kunnen jullie je nog steeds inschrijven: Algemene vergadering Op 23 april 2022...