Reserveer nu je ITAA-Lex 2023

De zomervakantie loopt op z’n einde. Dat wil ook zeggen dat je, naar goede gewoonte, de nieuwe ITAA-Lex 2023 alvast kan reserveren. ITAA-leden kunnen daarbij rekenen op een mooie korting tot wel 47%*.

De ITAA-Lex van de accountant en de belastingadviseur is dé titel bij uitstek die alle wetgeving die belangrijk is voor de beroepen van accountant en belastingadviseur bundelt.

De ITAA-Lex bestaat uit twee handige volumes:

  1. In het eerste deel wordt alle fiscale wetgeving opgenomen, zoals de btw-wetgeving, het WIB en de Vlaamse Codex Fiscaliteit (VCF)
  2. Het tweede deel bevat het vennootschapsrecht, het boekhoudrecht. Ook andere aanverwante wetgeving zoals de preventieve witwaswetgeving en de wetgeving betreffende het Instituut wordt besproken. Je vindt er onder andere ook nog het Burgerlijk Wetboek, de GDPR-wetgeving, de wet op de continuïteit van ondernemingen en een selectie van het Wetboek van Economisch Recht

Deze codex is al jaren een vaste waarde voor al wie in zijn of haar job bezig is met accountancy of fiscaliteit.

Stagiair, student of docent?

  • Eerstejaarsstagiairs krijgen een gratis exemplaar aangeboden door het ITAA. Info hierover wordt apart verstuurd.
  • Bestel studentencodex van de ITAA-Lex via wkbe.be/itaa-student
  • Bestel uw docentenexemplaar via wkbe.be/docentenexemplaar

*Kortingscodes werden via mail verstuurd naar ITAA-leden. De korting van 47% geldt t.e.m. 31 augustus 2023.

Gepubliceerd op

Door auteur(s)

Stéphane De Bremaeker

Categorieën

Tags

Sharing

Gerelateerde artikelen

|

Het ITAA biedt je de mogelijkheid om tegen een uitzonderlijke prijs, de ITAA-Lex van de accountant en de belastingadviseur 2022 in huis te halen. De ITAA-Lex bevat alle relevante wetgeving...