TOW BNI 2022: essentiële informatie voor mandatarissen

TOW BNI is sinds begin september geopend. Gezien de complexe materie, de veranderingen en de moeilijkheden die de leden de afgelopen jaren hebben ondervonden, wil het ITAA wat nuttige informatie die werd verkregen van team BNI van FOD Financiën, met zijn leden delen.

  1. Belangrijke data
  • 8/9 opening TOW BNI-natuurlijke personen
  • 15/9 eerste verzending papieren aangiftes
  • 22/9 verzending papieren aangiftes aan inwoners in het buitenland
  • 10/11 uiterste datum voor het indienen van de papieren aangiftes in de BNI-natuurlijke personen
  • 25/11 uiterste datum voor het indienen van de aangiftes in de BNI-natuurlijke personen via TOW

Meer info vind je in onze Servicedesk-applicatie via het ITAA-portaal.

Gepubliceerd op

Door auteur(s)

Categorieën

Tags

Sharing

Gerelateerde artikelen

|

Voortaan kunnen de aangiften in de belasting niet-inwoners 2022 worden ingediend via MyMinfin (Tax-on-web). De papieren aangiften zullen in de loop van september 2022 worden verzonden. De uiterste datum voor het online indiening...
Tot en met 27 maart 2022 kunt u via Tax-on-web (MyMinfin) nog (laattijdige) aangiften voor de inkomsten 2020 (aanslagjaar 2021) indienen in de personenbelasting en in de belasting van niet-inwoners. Vanaf...