ITAA-Boeken beschikbaar via het ITAA-portaal. Toch liever op papier? Bestellen kan nog!

Het is een jaarlijkse traditie geworden. Zodra de modeldocumenten voor de aangifte in de personenbelasting gepubliceerd zijn in het Belgisch Staatsblad, start het ITAA in samenwerking met een uitgever een heel redactieproces op. Doel? Jouw een aangiftegids bezorgen waarmee je je cliënten probleemloos kan bijstaan. 

Op 25 mei was het zover. Maar liefst vier boeken heeft het ITAA gepubliceerd:

  • Belastingalmanak
  • Almanak btw
  • Almanak vennootschapsbelasting
  • Cijfers & tarieven

BeExcellent-uitgave nu ook beschikbaar via het ITAA-portaal

De vier boeken kan je vinden op je BeExcellent-omgeving of via de knop “Beroepsdocumentatie” in het ITAA-portaal. Via je BeExcellent-uitgave kan je de boeken eenvoudig doorzoeken dankzij de krachtige zoekmotor. Extra voordeel: de boeken, meer bepaald Cijfers & Tarieven, kunnen vrijwel direct worden geüpdatet. Zo beschik je steeds over de recentste versies.

Extra weetje: via het ITAA-portaal hoef je geen wachtwoord meer in te voeren. De connectie naar de BeExcellent-versie gebeurt automatisch. 

Liever papier?

Wie een papieren versie verkiest, kan deze editie bestellen via de webshop van onze uitgever. Je geniet van een uitzonderlijk aanbod, waarbij je de vier titels op papier kan bestellen met 50% korting.

Surf naar de actiepagina voor meer info en profiteer van 50% korting. De bestelde boeken worden rechtstreeks aan jou geleverd en gefactureerd.
Dit uitzonderlijke aanbod is geldig tot en met 30 juni 2022.

Gerelateerde artikelen

|

Na verschillende reacties en klachten hebben we onderzocht waarom het ITAA moeilijk bereikbaar was. Er zat een programmeerfout in het centrale telefoniesysteem dat inmiddels is aangepakt en opgelost. Alvast onze...
Vanaf 1 februari 2023 zal het mogelijk zijn om een attest van geldigheid voor een Europees btw-nummer te verkrijgen via MyMinfin. Met MyMinfin kunnen de belastingplichtigen en hun mandatarissen hun...
Deze circulaire is een aanvulling van de circulaire 2022/C/33 van 31 maart 2022 over de vaststelling van het wettelijke rustpensioen in het kader van de aanvullende pensioenen voor bedrijfsleiders die...
Op 8 december 2022 heeft de Europese Commissie een pakket btw-maatregelen voorgesteld met het oog op een digitaal tijdperk. De dag ervoor mocht een hoge functionaris van de Europese Commissie...
Sinds 1 januari 2023 moet je als gemengde belastingplichtige een voorafgaande kennisgeving indienen als je kiest voor de btw-aftrek volgens het werkelijk gebruik. Bovendien moet je bepaalde gegevens over de wijze...
Op 25 november 2022 keurde de Vlaamse Regering een hervorming van de kmo-portefeuille goed. De informatie en documenten die momenteel op het web circuleren, waaruit blijkt dat de opleidingen voor...
Het zwaartepunt van het aangifteseizoen 2022 ligt nu achter de rug. Voor velen onder ons was het opnieuw een uitputtende eindspurt. Toch zijn we blij dat we meer dan 15%...
Even lijkt het wel of ons interne telefoniesysteem in “ambtenarenmodus” staat. Wie ons opbelt, raakt wel binnen bij het onthaal, maar daarna wil de interne doorschakeling zijn werk niet doen....
Sinds vorige week heeft de servicedesk meldingen ontvangen over ontbrekende fiches in de aangiftes. Na onze doormelding heeft FOD Financiën maatregelen genomen en een bericht gepubliceerd op hun website. Onderzoek...
Wie de laatste weken in het ITAA-portaal is geweest heeft allicht al onze nieuwe updates gemerkt. Sinds kort kunnen leden hun eigen ITAA-certificaat raadplegen en downloaden, of zien welke updates...