ITAA-Boeken beschikbaar via het ITAA-portaal. Toch liever op papier? Bestellen kan nog!

Het is een jaarlijkse traditie geworden. Zodra de modeldocumenten voor de aangifte in de personenbelasting gepubliceerd zijn in het Belgisch Staatsblad, start het ITAA in samenwerking met een uitgever een heel redactieproces op. Doel? Jouw een aangiftegids bezorgen waarmee je je cliënten probleemloos kan bijstaan. 

Op 25 mei was het zover. Maar liefst vier boeken heeft het ITAA gepubliceerd:

  • Belastingalmanak
  • Almanak btw
  • Almanak vennootschapsbelasting
  • Cijfers & tarieven

BeExcellent-uitgave nu ook beschikbaar via het ITAA-portaal

De vier boeken kan je vinden op je BeExcellent-omgeving of via de knop “Beroepsdocumentatie” in het ITAA-portaal. Via je BeExcellent-uitgave kan je de boeken eenvoudig doorzoeken dankzij de krachtige zoekmotor. Extra voordeel: de boeken, meer bepaald Cijfers & Tarieven, kunnen vrijwel direct worden geüpdatet. Zo beschik je steeds over de recentste versies.

Extra weetje: via het ITAA-portaal hoef je geen wachtwoord meer in te voeren. De connectie naar de BeExcellent-versie gebeurt automatisch. 

Liever papier?

Wie een papieren versie verkiest, kan deze editie bestellen via de webshop van onze uitgever. Je geniet van een uitzonderlijk aanbod, waarbij je de vier titels op papier kan bestellen met 50% korting.

Surf naar de actiepagina voor meer info en profiteer van 50% korting. De bestelde boeken worden rechtstreeks aan jou geleverd en gefactureerd.
Dit uitzonderlijke aanbod is geldig tot en met 30 juni 2022.

Gerelateerde artikelen

|

De laatste maanden zijn er veel verbeteringen doorgevoerd aan de soorten in eStox. Hieronder vind je de verschillende verrichtingen in eStox rond soorten en wat je waar kan aanpassen. Soorten...
Met de inwerkingtreding van het Wetboek van vennootschappen en verenigingen werd, naar analogie met de regeling voor vennootschappen, ook voor de VZW’s en IVZW’s de mogelijkheid geboden om te ontbinden...
De ministerraad keurt op voorstel van minister van Justitie Vincent Van Quickenborne een ontwerp van koninklijk besluit goed over de verlenging van de tijdelijke maatregelen ten voordele van ondernemingen in...
De Commissie voor boekhoudkundige normen bestudeert in dit nieuw advies de verslaggevingsverplichtingen die moeten worden nageleefd bij de ontbinding en de sluiting van de vereffening in één akte van een...
De Nationale Bank van België (NBB) heeft dit jaar de werking van de balanscentrale vernieuwd. De diensten van de NBB stellen echter vast dat bij betalingen in bulk via overschrijving...
Op dinsdag 10 mei heeft het ITAA nieuwe updates doorgevoerd in het BeExcellent-platform. Zoals gebruikelijk ontvingen de beheerders van jouw kantoor daarvan een bericht. Na de verwerking van de updates,...
Het ITAA ontving veel meldingen omdat er problemen zouden zijn met de nieuwe Filing-toepassing van de balanscentrale. Het grote deel ervan gaat over het niet-berekenen van subtotalen. Er zijn ook...
Sinds 1 maart 2022 betalen vennootschappen en verenigingen weer iets meer voor de bekendmaking van hun oprichtingsakten in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De bekendmakingskosten stijgen ongeveer 4 %...
Op 4 mei organiseert het ITAA in samenwerking met EEEI, IBR, NFFI, CECAV en CNECJ een internationaal colloquium voor gerechtsdeskundigen.
Op 31 maart 2022 verscheen in het Belgisch Staatsblad het koninklijk besluit van 9 maart 2022 tot vaststelling van de modaliteiten aangaande de verplichting voor de ondernemers op het gebied...