ITAA-Boeken beschikbaar via het ITAA-portaal. Toch liever op papier? Bestellen kan nog!

Het is een jaarlijkse traditie geworden. Zodra de modeldocumenten voor de aangifte in de personenbelasting gepubliceerd zijn in het Belgisch Staatsblad, start het ITAA in samenwerking met een uitgever een heel redactieproces op. Doel? Jouw een aangiftegids bezorgen waarmee je je cliënten probleemloos kan bijstaan. 

Op 25 mei was het zover. Maar liefst vier boeken heeft het ITAA gepubliceerd:

  • Belastingalmanak
  • Almanak btw
  • Almanak vennootschapsbelasting
  • Cijfers & tarieven

BeExcellent-uitgave nu ook beschikbaar via het ITAA-portaal

De vier boeken kan je vinden op je BeExcellent-omgeving of via de knop “Beroepsdocumentatie” in het ITAA-portaal. Via je BeExcellent-uitgave kan je de boeken eenvoudig doorzoeken dankzij de krachtige zoekmotor. Extra voordeel: de boeken, meer bepaald Cijfers & Tarieven, kunnen vrijwel direct worden geüpdatet. Zo beschik je steeds over de recentste versies.

Extra weetje: via het ITAA-portaal hoef je geen wachtwoord meer in te voeren. De connectie naar de BeExcellent-versie gebeurt automatisch. 

Liever papier?

Wie een papieren versie verkiest, kan deze editie bestellen via de webshop van onze uitgever. Je geniet van een uitzonderlijk aanbod, waarbij je de vier titels op papier kan bestellen met 50% korting.

Surf naar de actiepagina voor meer info en profiteer van 50% korting. De bestelde boeken worden rechtstreeks aan jou geleverd en gefactureerd.
Dit uitzonderlijke aanbod is geldig tot en met 30 juni 2022.

Gepubliceerd op

Door auteur(s)

Stéphane De Bremaeker

Categorieën

Tags

Sharing

Gerelateerde artikelen

|

FOD Financiën verduidelijkt enkele zaken over het al dan niet indienen van het formulier tot stopzetting van een activiteit (604C) bij de afsluiting van een vereffening of faillissement. Nakijken van …

Stopzetting van een activiteit (formulier 604C) bij de afsluiting van een vereffening of faillissement Lees verder »

FOD Financiën heeft de evolutie van het aantal ingediende aangiften TOW Mandataris en Biztax op 17 augustus vrijgegeven. Door de nieuwe indieningstermijnen hebben heel wat kantoren zichzelf moeten reorganiseren. De …

Evolutie ingediende belastingaangiften in 2023 Lees verder »

Aangiftetermijnen 2023 Snellere terugbetaling Bij een teruggave verbindt FOD Financiën zich ertoe de aangiften sneller te verwerken wanneer: Deze aangiften worden met andere woorden prioritair verwerkt. Met deze maatregel wil …

Snellere betaling bij eerdere indiening belastingaangiften van je cliënten Lees verder »

FOD Financiën is zich bewust van de digitale uitdagingen in de accountancysector en streeft naar een dienstverlening op maat van de gebruiker. Daarom startte de overheidsdienst in 2022 in samenwerking …

Naar een efficiëntere samenwerking dankzij API’s van FOD Financiën Lees verder »

Na overleg met het ITAA is er een voorlopig voorstel van het kabinet van de Minister van Financiën over de definitie van het begrip “ernstige redenen”. Vanaf dit jaar zullen …

Aangiftes in de personenbelasting: aanvragen van uitstel voor ernstige redenen of overmacht Lees verder »

Het is een jaarlijks weerkerend fenomeen. Verschillende mediagroepen helpen hun lezers, kijkers of luisteraars bij het invullen van hun belastingaangifte. Dit jaar deden de verschillende journalisten van HLN/VTM Nieuws, RTL-TVi …

ITAA neemt deel aan belastingmarathons RTL-TVi, SudINFO en HLN/VTM Nieuws Lees verder »

Dit is een algemeen bericht naar aanleiding van feedback van onze leden. Indien je de factuur met de ledenbijdrage normaal hebt ontvangen en eventueel al hebt betaald of de betaling …

Ledenbijdrage 2023, hou je mailbox in de gaten! Lees verder »

Op voorstel van de minister van Financiën verleent FOD Financiën tijdens de zomervakantie 2023 faciliteiten aan de btw-plichtigen. Het gaat om een versoepeling van de termijnen voor het indienen van …

Uitstel voor btw-plichtigen – zomervakantie 2023 Lees verder »

De nieuwe Raad is op 6 juni 2023 voor het eerst na de algemene vergadering van 22 april 2023 samengekomen. Een van de agendapunten was de samenstelling van het uitvoerend …

Benoeming leden van het uitvoerend comité Lees verder »

De nieuwe regeling voor de aangiftes in de personenbelasting (inkomstenjaar 2022) stelt je voor uitdagingen. Niet alleen ophet vlak van werkdruk, maar ook communicatie. Je cliënten moeten helder en snel …

Nieuwe aangiftetermijnen: een communicatiekit staat voor je klaar Lees verder »