ITAA-Boeken beschikbaar via het ITAA-portaal. Toch liever op papier? Bestellen kan nog!

Het is een jaarlijkse traditie geworden. Zodra de modeldocumenten voor de aangifte in de personenbelasting gepubliceerd zijn in het Belgisch Staatsblad, start het ITAA in samenwerking met een uitgever een heel redactieproces op. Doel? Jouw een aangiftegids bezorgen waarmee je je cliënten probleemloos kan bijstaan. 

Op 25 mei was het zover. Maar liefst vier boeken heeft het ITAA gepubliceerd:

  • Belastingalmanak
  • Almanak btw
  • Almanak vennootschapsbelasting
  • Cijfers & tarieven

BeExcellent-uitgave nu ook beschikbaar via het ITAA-portaal

De vier boeken kan je vinden op je BeExcellent-omgeving of via de knop “Beroepsdocumentatie” in het ITAA-portaal. Via je BeExcellent-uitgave kan je de boeken eenvoudig doorzoeken dankzij de krachtige zoekmotor. Extra voordeel: de boeken, meer bepaald Cijfers & Tarieven, kunnen vrijwel direct worden geüpdatet. Zo beschik je steeds over de recentste versies.

Extra weetje: via het ITAA-portaal hoef je geen wachtwoord meer in te voeren. De connectie naar de BeExcellent-versie gebeurt automatisch. 

Liever papier?

Wie een papieren versie verkiest, kan deze editie bestellen via de webshop van onze uitgever. Je geniet van een uitzonderlijk aanbod, waarbij je de vier titels op papier kan bestellen met 50% korting.

Surf naar de actiepagina voor meer info en profiteer van 50% korting. De bestelde boeken worden rechtstreeks aan jou geleverd en gefactureerd.
Dit uitzonderlijke aanbod is geldig tot en met 30 juni 2022.

Gerelateerde artikelen

|

In advies 2022/11 – Vermogensmutatiemethode behandelt de Commissie de toepassing van de vermogensmutatiemethode in de geconsolideerde jaarrekening. De boekhoudkundige verwerking ervan wordt toegelicht aan de hand van enkele voorbeelden.
Zoals in ons vorige artikel getiteld “Europa in de ban van Duurzaamheidsrapportering” was vermeld, bewoog er de voorbije maanden heel wat op het vlak van de nieuwe ontwerprichtlijn Corporate Sustainability...
De Commissie publiceert voor openbare raadpleging een ontwerpadvies ter vervanging van CBN-advies 2018/06 – Belgische bijkantoren van buitenlandse vennootschappen: toepassing van het Belgisch boekhoudrecht – begrip “bijkantoor” – publicatieplicht. Reacties en waardevolle inbreng...
Ontdek hier de belangrijkste nieuwigheden. Nieuw in Billtobox Krijg vanaf nu een beter overzicht van alle documenten die je hebt ontvangen in je Billtobox-account. Bekijk de afschriften van je bankrekeningen...
De Commissie publiceert een nieuw advies ter vervanging van advies 2017/06 – Consolidatie bij de horizontale groep (consortium). Dit advies werd geactualiseerd naar aanleiding van het nieuwe Wetboek van vennootschappen en...
In een nieuw ontwerpadvies actualiseert de Commissie CBN-advies 2019/02 over de eigen boekhoudkundige verplichtingen van Belgische bijkantoren van buitenlandse vennootschappen. De update betreft onder meer de aanpassing van het advies...
Met dit nieuwe ontwerpadvies wordt CBN-advies 2009/15 – De boekhoudkundige verwerking van de inbreng van een bedrijfstak of van een algemeenheid van goederen geüpdatet en opgeheven. Reageren op dit ontwerpadvies...
In nieuw CBN-advies 2022/08 buigt de Commissie zich over de gevolgen van een wijziging van het boekhoudkundig referentiestelsel voor de waardering van bepaalde activa (en passiva) bij een vennootschap die,...
De voorbije maanden bewoog er heel wat op het vlak van de nieuwe ontwerprichtlijn Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) en de daarmee samenhangende Europese ontwerpnormen European Sustainability Reporting Standards (ESRS)....
Heel regelmatig brengt Billtobox nieuwigheden aan zijn platform. De meest recente vind je hier. In juni werden enkele updates gevoerd die het voor jou als gebruiker bijzonder gemakkelijk maken: Importeer...