Nieuwe beroepsdocumentatie beschikbaar op E-portaal en BeExcellent

De nieuwe beroepsdocumentatie 2024 is beschikbaar op het E-portaal en BeExcellent!
Zoals elk jaar worden de boeken geüpdatet, zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste wetgeving. Raadpleeg en download vanaf nu gratis de vier boeken op het E-portaal:

• Belastingalmanak 2024
• Almanak vennootschapsbelasting 2024
• Almanak BTW 2024
• Cijfers & tarieven 2024

50 % korting op de papieren versie

Liever een papieren versie? U kan ook een papieren versie bestellen op de webshop van uitgeverij Larcier Intersentia. Als ITAA-lid ontvangt u tot en met 30 juni 2024 een korting van maar liefst 50 % door gebruik te maken van de kortingscode: 11667.

Gepubliceerd op

Door auteur(s)

Candice Domingo

Categorieën

Tags

Sharing

Gerelateerde artikelen

Een vijftiental ITAA-leden hebben op 25 mei als expert deelgenomen aan de ‘Belastingmarathon’ van HLN en VTM Nieuws in Antwerpen. Twaalf uur lang werden belastingbetalers geholpen door door experts van...
De komende omzetting naar Belgische wetgeving van de Europese Richtlijn (EU) met betrekking tot duurzaamheidsrapportering door ondernemingen (CSRD) opent nieuwe perspectieven voor ITAA-leden. Accountants en belastingconsulenten zullen steeds vaker gevraagd...
Wij zijn verheugd om u mee te delen dat het ITAA samen met de Antwerp Management School (AMS) vanaf 9 oktober een masterclass Vermogensplanning voor Accountants en Belastingadviseurs organiseert. Na de succesvolle...
Meer dan ooit staan de beroepsbeoefenaars van het ITAA de ondernemers bij in een breed scala aan uitdagingen. Vanaf 2024 komt daar een belangrijke verandering in. ITAA-leden zullen nu naast...
Op 6 mei 2024 werd het startschot gegeven voor de eerste online examens op afstand bij het ITAA. Onze kandidaten konden zich vooraf inschrijven voor het bekwaamheidsexamen, wat op het...
Sinds de opening van TOW ontvangt het ITAA heel wat meldingen via leden over problemen die het aangifteproces bemoeilijken. Het meest recente overzicht ervan is op het ITAA-portaal beschikbaar via...
De FOD Financiën heeft beslist de mandaten wat betreft de PB aan te passen nadat het ITAA reeds in het verleden had gevraagd om deze mandaten te rationaliseren en begrijpbaar...
Het ITAA studentencongres zal dit jaar op 7 november plaatsvinden.  De hoogdag voor alle ITAA-leden is op 8 november.  Ons team wil zoveel mogelijk onderwijsinstellingen en dienstverleners uit onze sector...
Maakt u zich zorgen over de verplichting om tegen 2026 over te schakelen naar elektronisch factureren?  Het ITAA organiseert een webinar om uw zorgen over de integratie van gestructureerde e-facturatie...
Eind mei heeft confrater Etienne Claes het tweede deel van de training ‘onafhankelijke bestuurder’ afgerond voor Accountants – leden van de ‘Orde van Accountants van Marokko’ (OEC) in Casablanca. 34...